Thee @work voor extra ontspanning en energie | ME Teatime

Heerlijke losse thee voor tijdens het werk - ME Teatime

Thee @Work

Premium kwaliteit thee, speciaal geselecteerd voor thee @work
Passend bij de uitstraling van het bedrijf
Geeft weer de nodige energie of creëert juist rust
Ideaal voor werknemers maar ook voor bezoekers
Kapsalon, beautysalon, massagepraktijk, kantoor en bedrijf

ME Teatime is er ook voor op het werk, van kantoren en bedrijven tot aan kapsalons, beautysalons en massagepraktijken. Premium kwaliteit thee, speciaal geselecteerd voor op het werk, passend bij de uitstraling van het bedrijf.

Een werkdag zit vol met momenten waarop je inspiratie, energie en ontspanning kunt gebruiken. Maak van deze momenten een ME Teatime momentje. Even rust, zodat je er daarna weer met volle energie tegenaan kunt. 

Super fijn voor werknemers, maar zeker ook voor bezoekers van het bedrijf. Thee kan je bedrijf representeren en kan daadwerkelijk iets extra’s bieden voor je cliënten.

Wil je graag persoonlijk advies, de aan te bieden theeën eerst zelf proeven, een bedrijfsthee selecteren op basis van bijvoorbeeld je visie, dat kan! We maken dan samen een afspraak om te bekijken wat we voor je bedrijf kunnen betekenen. We denken graag met je mee.

Vraag naar de mogelijkheden van Thee @Work via info@meteatime.nl. Je krijgt van ons een kortingscode zodat je makkelijk online kunt bestellen.