De leukste kado’s voor bedrijven | ME Teatime

Bedrijven kades - ME Teatime

Bedrijven

Relatiegeschenken
Gepersonaliseerde kado’s voor bedrijven
Thuiswerkpakketten
Verwenmomentjes medewerkers
Kerstpakketten
Van kleine tot Grote orders

ME Teatime is er ook voor bedrijven. Laat uw medewerkers genieten van onze heerlijke premium losse thee. Vraag naar de mogelijkheden en offerte via info@meteatime.nl.

Bent u juist op zoek naar een leuk kado voor uw medewerkers en/of relaties, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Denk onder andere aan thuiswerkpakketten, brievenbuspakketten, kerstpakketten en persoonlijke kado’s voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden zoals een jubileum. Of het nu gaat om een verwenmomentje voor uw medewerker of een bedankje voor uw zakelijke relatie, we hebben altijd een passend kado.

De pakketten bestaan uit heerlijke premium losse thee of de vrolijke blikken of doosjes van OR TEA?, aangevuld met Engelse fudge, soja geurkaarsen en/of een persoonlijke kaart (met de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf hierop terug te laten komen).

Voor voorbeelden klik dan op deze link: Kado’s & Lifestyle. Maar vraag zeker naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee. Dan zoeken we iets wat past binnen uw budget en uw wensen. Neem contact met ons op voor een offerte via info@meteatime.nl.

Wij zorgen altijd dat het feestelijk wordt ingepakt! De pakketten kunnen ook direct naar uw medewerkers verzonden worden.