Leer ons kennen | ME Teatime

Over ons - ME teatime

Wie zijn wij?

Welkom op onze website ME Teatime!

Wij zijn twee goede vriendinnen, die ontzettend van losse thee kunnen genieten. We zijn met onze webshop ‘ME Teatime’ gestart, omdat we naast ons drukke gezinsleven echt iets voor onszelf wilden opzetten. Momenten voor onszelf creëren, waarbij we dingen kunnen doen waar we echt blij van worden, namelijk creatief bezig zijn, het omgaan met mensen en kleine geluks- en ontspanmomenten voor iedereen creëren door o.a. de thee te zoeken die daarbij past. Om daarin nog beter te kunnen adviseren, zijn we inmiddels ook gestart met de opleiding tot theesommelier.

‘Enjoy the little things in life’ door even een momentje voor jezelf te creëren en te genieten van de smaak- en geurbeleving van premium losse thee. Een lekker stukje fudge kan dat moment helemaal compleet maken.  Met liefde pakken we daarnaast mooie theekado’s in, deze zijn aan te vullen met accessoires en lifestyle producten zoals biologische kaarsen (samenwerking met Amnesty International). Super leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen!

P.S.: Wist je dat de foto’s op de banners van onze site zoveel mogelijk door onszelf worden gemaakt?


Onze Theeën

Thee is een natuurlijk product, wat kan bijdragen aan even lekker ontspannen. We hebben gekozen voor het verkopen van premium kwaliteit theeën, veelal afkomstig uit de oorspronkelijke theelanden in Azië. Ze zijn uitgebreid door ons geselecteerd en getest.

De losse theeën kun je bestellen in hoeveelheden van 50, 100 of 250 gram. De ingrediënten kun je vinden op de website. Deze worden ook op de verpakkingen vermeld.

Wil je eerst graag een thee proberen? Geen probleem! Er zijn ook samples te bestellen. Bij een reguliere bestelling, krijg je er ook altijd een sample bij, zodat je ook een andere smaak kunt proberen.

Mocht je in ons assortiment een losse theesoort missen die je wel graag zou willen, laat ons dat even weten door een mailtje te sturen naar info@meteatime.nl.

Naast de losse theeën vind je op onze website ook losse theeën in vrolijke blikken en theezakjes in kleurrijke doosjes, ook erg leuk om een kado mee compleet te maken.

Met liefde pakken we de thee in mooie kadoverpakkingen in. Een kadopakket kan worden aangevuld met heerlijke ambachtelijke Engelse fudge (ook in vegan varianten), mooie theeaccessoires en lifestyle producten zoals kaarten en biologische kaarsen van My Flame Lifestyle. Deze duurzame sojakaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen. Ze worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst, waardoor ze ook helemaal vegan zijn. En.. Je kunt ze ook nog voor andere doeleinden gebruiken, zoals bijvoorbeeld handcrème. De kaarsen hebben allemaal leuke, lieve, grappige quotes, dus een niet te missen aanvulling in een kadopakket, waarmee ook het goede doel Amnesty International wordt gesteund.

Het samenstellen van diverse pakketten voor bedrijven is zeker ook mogelijk. Bij vragen hierover of het opvragen van een offerte kan er een mail worden gestuurd naar info@meteatime.nl


Volg ME Teatime voor ideeën

Volg ons ook op facebook en instagram voor nog meer leuke kado-ideeën en aankondiging van nieuwe producten.


Wie zijn wij - over ons Me teatime