Verzend- en retourbeleid van ME Teatime

Verzend- en retourbeleid

Hieronder vindt je alle informatie over ons verzend- en retourbeleid.

Prijzen

De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij het artikel of *uitverkocht* dan is deze niet te bestellen. 
Bij iedere bestelling ontvang je een lekker proefzakje thee.

Verzenden binnen Nederland

Vanaf € 50,00 (excl. verzendkosten) wordt je bestelling binnen Nederland gratis verzonden! Alle post versturen wij met DPD, hierbij berekenen wij aan verzendkosten binnen Nederland de door DPD gehanteerde tarieven (vanaf € 3,90), die afhankelijk zijn van de grootte van het pakket. Bij de bestelling wordt het specifieke bedrag aan verzendkosten vermeld.

Verzenden buiten Nederland

De verzendkosten voor het versturen naar België en Duitsland zijn vanaf € 8,75 (Pakkettenpost, PostNL).
Voor overige landen, stuur even een mailtje: info@meteatime.nl. 

Levertijd

Je pakket wordt binnen 3 werkdagen verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. De bestelling wordt binnen Nederland verzonden door DPD. Houd er rekening mee dat het ontvangen van de bestelling langer kan duren. Pakketpost wordt aangeboden door DPD binnen 1 à 3 werkdagen na verzending. 

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in Heesch. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Indien je hier gebruik van wilt maken, kies hier dan voor tijdens het afrekenproces. Hou hiervoor je mail in de gaten, want je ontvangt altijd een mail wanneer je bestelling klaar is om afgehaald te worden.

Uitverkocht artikel

De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel toch niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen.

Klachten

Heb je klachten over de verzending, de producten of is er iets misgegaan met je bestelling, neem dan telefonisch (06-13708031) of per e-mail (info@meteatime.nl) contact met ons op zodat we samen aan een oplossing kunnen werken.

Retour

Je mag jouw product, binnen 14 dagen na levering, retour melden. Wil je iets ruilen of retour melden? Mail ons dan gerust: info@meteatime.nl. In de Algemene voorwaarden kun je hier meer informatie over vinden.

Algemene voorwaarden

Het is alleen mogelijk om producten te bestellen als je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden.

Gegevens

ME Teatime V.O.F.
Graanakker 32
5342 NP Heesch
06-13708031
info@meteatime.nl